SPANGEREEDSCHAP

Onder de merknaam DIF fabriceert Gerfa Tools een hoogwaardig pakket genormaliseert spangereedschap, met name voor de gebruiker die hoge eisen stelt. DIF heeft uitgekiende modulaire spanelementen: T-bouten, verlengbouten, vijzels, trapblokken, vlakke en bolle moeren, vlakke en holle ringen, diverse spanplaten en spanbeugels.

Voordelen van DIF spangereedschap:

Veiligheid
Hoge treksterkte en elasticiteit door gebruik van hoogwaardige materialen en juiste hardingsmethode. De geometrie is gefreesd niet gevormd en de aanlegvlakken van de spanplaten zijn vlakgeslepen. De draad is gesneden en niet gerold.

Productiviteit
Door gebruik te maken van een modulair systeem kan er sneller worden opgespannen en hoeft er minder omgebouwd te worden. Door de hoge stabiliteit zijn hogere bewerkings-snelheden mogelijk.

Kwaliteit
Maximale opname van trilling door DIF: dit geeft minder afkeur en, zoals bij productiviteit al aangeven, draagt het bij aan een langere levensduur van uw gereedschap.

Kostenbesparing
De lange levensduur van DIF spanmiddelen, in combinatie met het verlengen van de levensduur van uw gereedschappen, de kortere bewerkings- en spantijden maken dat u de investering in dit kwaliteitsproduct eenvoudig terugverdiend.

U koopt met DIF behalve het product ook efficiency en veiligheid.

DIF catalogus